2 porcije

Sastojci

Formula 1 ukus Strawberry Delight

– 6 kašika 78 g

Mleko od kokosa sa smanjenim sadržajem masti – 40 ml

Maline – 10 g

Borovnice – 10 g

Priprema

Umešati mleko od kokosa sa Formulom 1 ukus Strawberry Delight, napraviti testo i podeliti na četiri jednaka dela. Razvući svako parče

tako da se dobije list srednje veličine. Staviti bobičasto voće u sredinu svakog lista, oblikovati u kuglicu i posuti Formulom 1. Staviti kuglice na papir za pečenje i peći 10 minuta u rerni zagrejanoj na 180°C.

Hranjiva vrednost po porciji (69 g): Kalorije 155, Masti 4,0 g, Ugljeni hidrati 14,1 g, Šećeri 13,4 g, Vlakna 6,7 g, Proteini 13,8 g

*Proizvod ima sva navedena svojstva isključivo kada se priprema prema uputstvu na deklaraciji.

*Molimo zapamtite da ukoliko se Herbalife proizvod koristi za pripremu toplih obroka, količine pojedinih vitamina gotovog proizvoda mogu da budu manje u poređenju sa vrednostima na deklaraciji.

*Kada koristite Formulu 1 za kontrolu ili regulisanje telesne težine molimo pažljivo pročitajte uputstvo na deklaraciji.

post-img
Prev post

Čizkejk sa lavandom

Next post

Pita sa rabarbarom

post-img

Dozvolite mi da vam pomognem da ostvarite svoje ciljeve

Konzumenti imaju veću šansu da ostvare svoje ciljeve s odgovarajućim proizvodima, odnos sa svojim Herbalife Nezavisnim Članom i budu deo zajednice. Ukoliko želite besplatnu personalizovanu podršku da ostvarite ciljeve molim da me kontaktirajte putem gore navedenih podataka.