Politika privatnosti sajta “Energija Života”

Dobrodošli na politiku privatnosti sajta “Energija Života”. Ova politika opisuje kako se prikuplja, koristi i štiti informacija koju nam pružate kada koristite naš veb-sajt energijazivota.rs i sve veze koje ga prate. Mi poštujemo vašu privatnost i pružamo maksimalne napore da zaštitimo sve informacije koje nam pružate.

 1. Prikupljanje informacija
  Kada posetite naš veb-sajt, možemo prikupiti određene lične informacije koje nam dobrovoljno pružate. Ove informacije uključuju vaše ime, kontakt informacije, e-poštu i druge relevantne podatke koje odlučite podeliti s nama.
 2. Upotreba informacija
  Prikupljene informacije koristimo isključivo u svrhe u koje ste pristali. Ovo može uključivati pružanje informacija o našim proizvodima i uslugama, odgovaranje na vaša pitanja i zahteve, obradu porudžbina i obezbeđivanje opšte podrške i komunikacije s vama.
 3. Zaštita informacija
  Vaša privatnost je od suštinske važnosti za nas i primenjujemo razumne mere bezbednosti da bismo zaštitili vaše lične informacije od gubitka, zloupotrebe, neovlašćenog pristupa ili distribucije.
 4. Deljenje informacija s trećim stranama
  Nekada možemo da delimo vaše lične informacije s pouzdanim trećim stranama, ukoliko je to potrebno da bismo vam pružili usluge koje ste zahtevali ili da bismo ispunili pravne obaveze. Mi unapred proveravamo te treće strane i zahtevamo od njih da primene iste standarde privatnosti

Dozvolite mi da vam pomognem da ostvarite svoje ciljeve

Konzumenti imaju veću šansu da ostvare svoje ciljeve s odgovarajućim proizvodima, odnos sa svojim Herbalife Nezavisnim Članom i budu deo zajednice. Ukoliko želite besplatnu personalizovanu podršku da ostvarite ciljeve molim da me kontaktirajte putem gore navedenih podataka.