Biljni koncentrat aloje Originalni ukus 473 mL

5.188,87 rsd

Kratki opis proizvoda:

Herbalife Biljni koncentrat aloje Originalni ukus je dodatak ishrani sa 40% soka aloje vere, pruža hidrataciju bez dodatka veštačkih boja i zaslađivača. Niskokalorijska opcija za zdravu alternativu visokokalorijskim napicima.

Share :

Opis

Pregled proizvoda

Herbalife Nutrition® Biljni koncentrat aloje sa originalnim ukusom je dodatak ishrani, bogat sa 40% soka aloje vere dobijenog iz celog lista biljke. Aloja se ekstrahuje hladnim postupkom da bi se osigurao najviši kvalitet sastojaka. Ovaj ukusan niskokaloričan napitak pruža izvanrednu hidrataciju, a njegova upotreba je jednostavna – samo ga dodajte u vodu i dobili ste zdraviju alternativu visokokalorijskim, šećerima bogatim bezalkoholnim napicima. Kada se doda u vodu ili bilo koji hladan napitak, ovaj koncentrat donosi osvežavajući ukus citrusa.

Ključne prednosti:

  • Dodatak prirodnog ukusa limuna
  • Bez veštačkih boja
  • Bez veštačkih zaslađivača

Kako koristiti:

Promešajte 3 puna čepa (15 ml) sa 120 ml vode. Možete konzumirati do 3 porcije dnevno. Da biste pripremili 1 l biljnog koncentrata aloje spremnog za upotrebu, sipajte 8 kašika (120 ml) koncentrata u posudu od 1 l i napunite je vodom. Neupotrebljeni deo čuvajte u frižideru. Ovaj proizvod treba koristiti u okviru uravnotežene i raznovrsne ishrane i zdravog načina života.

Čuvanje:

Čuvati na hladnom i suvom mestu. Nakon otvaranja držati u frižideru i iskoristiti u roku od 30 dana. Dobro promućkajte pre upotrebe. 

Sastojci