Formula 1 Bez soje, laktoze i glutena ukus raspberry and white chocolate 500 g

5.966,93 рсд

Formula 1 Raspberry and White Chocolate je hranljivi šejk bez soje, laktoze i glutena. Pun proteina, vlakana, sa 25 vitamina i minerala, ovaj ukusni šejk je prilagođen vašim prehrambenim potrebama i savršen za svakodnevnu upotrebu.

Share :

Опис

Pregled proizvoda

Predstavljamo Formula 1 Raspberry and White Chocolate – hranljivi obrok bez soje, laktoze i glutena, posebno osmišljen da odgovara svim prehrambenim potrebama. Ovaj ukusni šejk je bogat proteinima koji pomažu u povećanju mišićne mase, sadrži 25 vitamina i minerala, vlakna, esencijalne mikronutrijente i dostupan je u raznim ukusima.

Formula 1 šejk je lako i brzo se priprema, ima odličan kremasti ukus i može biti savršen dodatak vašem dnevnom režimu ishrane.

Ključne prednosti

  • Bogat proteinima
  • Bez soje
  • Bez laktoze
  • Bez glutena
  • Izvor vlakana
  • Sastojci prikladni za vegansku ishranu
  • 25 vitamina i minerala

Napomena: Proizvod ne sadrži soju samo kada se priprema sa mlekom i ne sadrži laktozu samo kada se priprema sa obogaćenim sojinim napitkom.

Korištenje

Za pripremu ukusnog šejka bez soje i glutena, pomešajte dve merice praha (26 g) sa 250 ml hladnog poluobranog mleka (1,5 % masti). Ako preferirate šejk bez laktoze i glutena, pomešajte ga sa 250 ml obogaćenog sojinog napitka.

Formula 1 šejk je idealan za kontrolu težine. Zamena dva obroka dnevno ovim hranljivim napitkom, u sklopu energetski restriktivne dijete, može doprineti gubitku telesne mase.

Za održavanje optimalne telesne težine, zamenite jedan obrok dnevno ovim ukusnim napitkom i pojedite dva hranljiva obroka.

Dopunite svoje dnevne kalorijske potrebe konzumiranjem hranljivih užina. Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

Tvrdnje o proizvodu

Činjenice o proizvodima