Formula 1 Café Latte 550 g

5.966,93 рсд

Formula 1 Café Latte je hranljivi šejk pun proteina, sa sastojcima pogodnim za vegansku ishranu, bez glutena i sa 25 vitamina i minerala. Ovaj ukusni šejk je brz i jednostavan za pripremu, savršen za vašu svakodnevnu ishranu.

Share :

Опис

Pregled proizvoda

Tražite hranljiv obrok koji je brz za pripremu i neodoljivog ukusa? Upoznajte Formulu 1, prvi Herbalife Nutrition proizvod. Ovaj šejk obiluje proteinima, sadrži sastojke pogodne za vegansku ishranu i 25 vitamina i minerala. Dolazi u nekoliko fantastičnih ukusa, uključujući očaravajući ukus Café Latte, sve sa ciljem da zadovolji vaše nutritivne potrebe i stil života. Formula 1 šejk je kremast, lako se priprema i može se konzumirati svakodnevno kao hranljiv obrok.

Ključne prednosti

  • Bogat proteinima
  • Bez glutena
  • Sadrži sastojke pogodne za vegansku ishranu
  • Prirodna boja i aroma
  • 25 vitamina i minerala

Korištenje

Formula 1 šejk konzumirajte kao hranljiv obrok svakodnevno. Pre upotrebe lagano protresite posudu jer se sadržaj može nataložiti na dnu. Za pripremu ukusnog šejka, pomešajte dve kašike (26 g) praha sa 250 ml hladnog, poluobranog mleka (1,5 % masti).

Za kontrolu težine:

Zamena dva obroka dnevno zamenskim obrokom u sklopu energetski restriktivne dijete doprinosi gubitku telesne mase. Zamenite dva obroka dnevno ovim ukusnim napitkom i konzumirajte jedan hranljivi obrok.

Za održavanje optimalne telesne težine:

Zamena jednog obroka dnevno zamenskim obrokom u sklopu energetski restriktivne dijete doprinosi održavanju telesne mase nakon gubitka kilograma. Zamenite jedan obrok dnevno ovim ukusnim napitkom i konzumirajte dva hranljiva obroka.

Ispunite svoje dnevne kalorijske potrebe konzumiranjem hranljivih užina. Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

Tvrdnje o proizvodu

Činjenice o proizvodima