Formula 1 Strawberry Delight 550 g

5.966,93 rsd

Formula 1 Šejk je nutritivno bogat, brzo pripremljen obrok dizajniran za vaš način života. Ova veganska formula, bez glutena i veštačkih boja, bogata je proteinima i sadrži 25 vitamina i minerala. Dostupan u više ukusa, Formula 1 Šejk se lako priprema i konzumira svakodnevno kao hranljiv obrok. Pogodan za kontrolu težine kada se koristi kao zamenski obrok u energetski restriktivnoj dijeti. Bez obzira da li želite da izgubite, održite težinu ili jednostavno konzumirate zdrav i hranljiv obrok, Formula 1 Šejk je odličan izbor.

Share :

Opis

Pregled proizvoda

Želite zdrav obrok odličnog ukusa koji je hranljiv i brzo se priprema? Predstavljamo Formulu 1: prvi Herbalife Nutrition proizvod.

Sadrži sastojke prikladne za vegansku ishranu i bogata je proteinima koji doprinose povećanju mišićne mase. Formula 1 šejk sadrži 25 vitamina i minerala, vlakna i esencijalne mikronutrijenate i može se naći u nekoliko fantastičnih ukusa. Proizveden kako bi upotpunio vaše nutritivne potrebe i način života. Formula 1 šejk se lako priprema i odličnog je kremastog ukusa.

Konzumirajte svakodnevno kao hranljiv obrok.

Ključne prednosti

  • Bogat proteinima
  • Bez glutena
  • Sastojci prikladni za vegansku ishranu
  • Bez veštačkih boja
  • Prirodna aroma
  • 25 vitamina i minerala

Korišćenje

Koristite Formula 1 šejk kao hranljiv obrok svakoga dana. Lagano promućkajte posudu pre svake upotrebe jer se sadržaj može nataložiti na dnu. Pomešajte dve kašike (26 g) praha sa 250 ml hladnog, poluobranog mleka (1,5 % mast).

Za kontrolu težine: Zamena dva obroka dnevno u sklopu energetski restriktivne dijete zamenskim obrokom doprinosi gubitku telesne mase. Zamenite dva obroka dnevno ovim ukusnim napitkom i pojedite jedan hranljivi obrok.

Za održavanje optimalne telesne težine: Zamena jednog obroka dnevno u sklopu energetski restriktivne dijete zamenskim obrokom doprinosi održavanju telesne mase nakon gubitka kilograma. Zamenite jedan obrok dnevno ovim ukusnim napitkom i pojedite dva hranljiva obroka.

Ispunite svoje dnevne kalorijske potrebe konzumiranjem hranljivih užina.

Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

Tvrdnje o proizvodu

Činjenice o proizvodima