Formula 1 Vanila créme 550 g

5.580,22 рсд

Formula 1 Šejk je revolucionaran Herbalife Nutrition proizvod, pružajući vam brz, ukusan i hranljiv obrok. Napravljen sa sastojcima prikladnim za vegansku ishranu, bez glutena i mleka, ovaj šejk je bogat proteinima i sadrži 25 vitamina i minerala. Pogodan za svakodnevnu upotrebu, Formula 1 Šejk nudi izbalansiran obrok koji se lako priprema. Bilo da ga koristite za kontrolu težine ili jednostavno kao zdrav obrok, Formula 1 Šejk je savršen za ispunjavanje vaših nutritivnih potreba.

Share :

Опис

Pregled proizvoda

Želite zdrav obrok odličnog ukusa koji je hranljiv i brzo se priprema? Predstavljamo Formulu 1: prvi Herbalife Nutrition proizvod. Sadrži sastojke prikladne za vegansku ishranu i bogata je proteinima koji doprinose povećanju mišićne mase. Formula 1 šejk sadrži 25 vitamina i minerala, vlakna i esencijalne mikronutrijenate i može se naći u nekoliko fantastičnih ukusa. Proizveden kako bi upotpunio vaše nutritivne potrebe i način života. Formula 1 šejk se lako priprema i odličnog je kremastog ukusa. Konzumirajte svakodnevno kao hranljiv obrok.

Ključne prednosti

  • Bogat proteinima
  • Bez glutena
  • Sastojci prikladni za vegansku ishranu
  • Bez veštačkih boja
  • Prirodna aroma
  • Bez mleka i mlečnih proizvoda
  • 25 vitamina i minerala

Korišćenje

Koristite Formula 1 šejk kao hranljiv obrok svakoga dana. Lagano promućkajte posudu pre svake upotrebe jer se sadržaj može nataložiti na dnu. Da biste napravili ukusan šejk, pomešajte dve merice praha (26 g) sa 250 ml hladnog poluobranog mleka (1,5 % masti) ili ukoliko želite šejk prikladan za vegansku ishranu, koji prirodno ne sadrži laktozu, sa 250 ml obogaćenog sojinog napitka. Tražite izbalansiran obrok bez upotrebe mleka ili sojinog napitka? Probajte Formulu 1 sa Protein Drink Mix-om i vodom. Za kontrolu težine: Zamena dva obroka dnevno u sklopu energetski restriktivne dijete zamenskim obrokom doprinosi gubitku telesne mase. Zamenite dva obroka dnevno ovim ukusnim napitkom i pojedite jedan hranljivi obrok. Za održavanje optimalne telesne težine: Zamena jednog obroka dnevno u sklopu energetski restriktivne dijete zamenskim obrokom doprinosi održavanju telesne mase nakon gubitka kilograma. Zamenite jedan obrok dnevno ovim ukusnim napitkom i pojedite dva hranljiva obroka. Ispunite svoje dnevne kalorijske potrebe konzumiranjem hranljivih užina. Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

Tvrdnje o proizvodu

Činjenice o proizvodima