Formula 3 Personalized protein powder 240 g

4.654,38 rsd

Personalized Protein Powder od Herbalife je proteinski dodatak ishrani obogaćen proteinima soje i surutke. Sadrži 5g proteina po porciji i prikladan je za vegetarijansku ishranu.

Share :

Opis

Pregled proizvoda

Protein je ključna komponenta uravnotežene ishrane, obavljajući brojne funkcije u organizmu, uključujući doprinos povećanju i održavanju mišićne mase, kao i održavanje normalnih kostiju. Bez obzira na individualne potrebe, vitalno je da zadovoljimo svoje dnevne proteinske zahteve.

Naš Personalized Protein Powder je dijetetski suplement obogaćen proteinima soje i surutke. Može se dodati u različite vrste hrane i napitaka, uključujući i našu Formulu 1, bez obzira na izabrani ukus. Sa bogatim izvorima proteina iz soje i surutke, ovo je dodatak ishrani koji možete prilagoditi svojim potrebama.

Ključne prednosti

– Sadrži 5 g proteina po porciji, podržava izgradnju i održavanje mišićne mase

– Prikladan za vegetarijansku ishranu, pruža fleksibilnost u izboru izvora proteina

Način korišćenja 

Jedna ravna kašika praha (6 g) obezbeđuje 5 g proteina. Konzumirajte jednu do četiri porcije dnevno. Ova jednostavna formula se može dodati u različite vrste hrane i napitaka, uključujući sosove i supe. Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

Sastojci

Recenzije

Proizvod još nema recenziju.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Formula 3 Personalized protein powder 240 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *