Formula 1 Smooth Chocolate 550 g

5.966,93 rsd

Herbalife Nutrition predstavlja proizvod Formula 1 Smooth Chocolate, obrok bogat proteinima, bez glutena i pogodan za vegansku ishranu. Ima ukus čokolade i sadrži 25 vitamina i minerala.

Share :

Opis

Pregled proizvoda

Želite zdrav obrok odličnog ukusa koji je hranljiv i brzo se priprema? Predstavljamo Formulu 1: prvi Herbalife Nutrition proizvod.Sadrži sastojke prikladne za vegansku ishranu i bogata je proteinima koji doprinose povećanju mišićne mase. Formula 1 šejk sadrži 25 vitamina i minerala, vlakna i esencijalne mikronutrijenate i može se naći u nekoliko fantastičnih ukusa. Proizveden kako bi upotpunio vaše nutritivne potrebe i način života. Formula 1 šejk se lako priprema i odličnog je kremastog ukusa.Konzumirajte svakodnevno kao hranljiv obrok.

Ključne prednosti

  • Bogat proteinima
  • Bez glutena
  • Sastojci prikladni za vegansku ishranu
  • Prirodna boja i aroma
  • Bez mleka i mlečnih proizvoda
  • 25 vitamina i minerala

Korišćenje

Koristite Formula 1 šejk kao hranljiv obrok svakoga dana. Lagano promućkajte posudu pre svake upotrebe jer se sadržaj može nataložiti na dnu. Da biste napravili ukusan šejk, pomešajte dve merice praha (26 g) sa 250 ml hladnog poluobranog mleka (1,5 % masti) ili ukoliko želite šejk prikladan za vegansku ishranu, koji prirodno ne sadrži laktozu, sa 250 ml obogaćenog sojinog napitka. Tražite izbalansiran obrok bez upotrebe mleka ili sojinog napitka? Probajte Formulu 1 sa Herbalife Nutrition Protein Drink Mix-om i vodom.Za kontrolu težine: Zamena dva obroka dnevno u sklopu energetski restriktivne dijete zamenskim obrokom doprinosi gubitku telesne mase. Zamenite dva obroka dnevno ovim ukusnim napitkom i pojedite jedan hranljivi obrok.Za održavanje optimalne telesne težine: Zamena jednog obroka dnevno u sklopu energetski restriktivne dijete zamenskim obrokom doprinosi održavanju telesne mase nakon gubitka kilograma. Zamenite jedan obrok dnevno ovim ukusnim napitkom i pojedite dva hranljiva obroka.Ispunite svoje dnevne kalorijske potrebe konzumiranjem hranljivih užina.Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.Formula 1 Smooth Chocolate pruža odličnu priliku za uživanje u ukusnom i hranljivom obroku. Bilo da je uključen u dijetu za kontrolu težine ili kao dodatak vašoj svakodnevnoj ishrani, ovaj proizvod je prilagođen vašim nutritivnim potrebama i načinu života. Sadrži sastojke prikladne za vegansku ishranu, prirodne arome, 25 vitamina i minerala i esencijalne mikronutrijenate. Proizveden kako bi upotpunio vaše nutritivne potrebe i način života. Formula 1 šejk se lako priprema i odličnog je kremastog ukusa.Formula 1 Smooth Chocolate – vaš partner za zdrav i uravnotežen način života.

Tvrdnje o proizvodu

Činjenice o proizvodima