Formula 1 Fruits of the forest 550 g

5.966,93 rsd

 Formula 1: Fruits of the Forest je proteinski šejk bez glutena od Herbalife Nutrition. Bogat je sa 25 vitamina i minerala i ima ukus šumskih plodova. Savršen za kontrolu težine.

Share :

Opis

Pregled proizvoda

Želite li ukusan, hranjiv i brzo pripremljen obrok? Otkrijte Formulu 1 od Herbalife Nutrition – inovativni šejk koji transformiše vašu svakodnevnu ishranu. Formula 1 šejk, s posebnim ukusom Plodovi Šume, je obogaćen proteinima iz sastojaka prikladnih za vegansku ishranu, koji doprinose povećanju mišićne mase.

Ovaj proizvod ne sadrži gluten i ima 25 vitamina i minerala, vlakna, i esencijalne mikronutrijente. Dolazi u raznim ukusima, pružajući vam raznovrsnost za svaki dan. Formula 1 šejk se lako priprema i ima bogat kremast ukus, čineći ga savršenim za konzumaciju svakodnevno kao hranljiv obrok.

Ključne Prednosti:

  • Bogat proteinima
  • Bez glutena
  • Sastojci prikladni za vegansku ishranu
  • Prirodna boja i aroma
  • 25 vitamina i minerala

Kako se Koristi?

Za pripremu ovog ukusnog Formula 1 šejka, jednostavno promućkajte posudu pre svake upotrebe, a zatim pomešajte dve kašike (26 g) praha sa 250 ml hladnog, poluobranog mleka (1,5 % masti).

Za Kontrolu Težine: Zamena dva obroka dnevno ovim šejkom u sklopu energetski restriktivne dijete doprinosi gubitku telesne mase.

Za Održavanje Optimalne Telesne Težine: Zamena jednog obroka dnevno ovim šejkom u sklopu energetski restriktivne dijete doprinosi održavanju telesne mase nakon gubitka kilograma.

Formula 1 šejk je idealan za ispunjavanje vaših dnevnih kalorijskih potreba uz konzumaciju hranljivih užina. Treba ga koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

Tvrdnje o proizvodu

Činjenice o proizvodima