Instant biljni napitak sa ekstraktima čaja, 51 g Breskva

3.756,31 rsd

Instant Biljni Napitak sa Ekstraktima Čaja – Breskva je niskokaloričan napitak bez dodatog šećera i glutena. Sa samo 6 kcal po porciji, ovaj ukusni napitak je idealan za one koji vode aktivan način života.

Share :

Opis

Pregled proizvoda Herbalife Nutrition Instant Biljni Napitak sa Ekstraktima Čaja, Breskva – 51g

U današnjem ubrzanom načinu života može biti izazovno održati ravnotežu, posebno kada težite aktivan način života. Herbalife Nutrition je tu da vam pomogne.

Naš Instant Biljni Napitak sa Ekstraktima Čaja donosi novu dimenziju vašoj dnevnoj rutini. Ovaj ukusan napitak, sa dodatim kofeinom i biljem, ne sadrži dodati šećer i bez je glutena, nudeći zdravu alternativu za one koji vode brigu o svom zdravlju. Plus, napravljen je sa prirodnim zaslađivačem – stevijom, pružajući prirodno slatki ukus bez dodatih šećera.

Ključne prednosti Herbalife Nutrition Instant Biljnog Napitka sa Ekstraktima Čaja

  • Niskokaloričan: Sa samo 6 kcal po porciji, ovaj napitak je savršen dodatak uravnoteženoj dijeti.
  • Ne sadrži dodati šećer: Održavajte zdrave nivoe šećera u krvi bez kompromisa na ukus.
  • Bez glutena: Odličan izbor za one sa specifičnim dijetetskim potrebama.
  • 87,5 mg kofeina po porciji: Za malo dodatne energije kada vam je najpotrebnija.

Kako koristiti Herbalife Nutrition Instant Biljni Napitak sa Ekstraktima Čaja

Promešajte 1/2 male kašike (otprilike 1,7 g) u 200-240 ml vruće ili hladne vode. Uživajte u jednoj ili dve šolje dnevno kao deo uravnotežene i raznovrsne dijete, u skladu sa zdravim načinom života.

Ovaj proizvod je deo naše široke palete Herbalife Nutrition proizvoda dizajnirane da podrže vaš zdrav način života i ciljeve ishrane. Od užurbanog doručka do post-treninga obroka, mi smo tu da vam pomognemo na vašem putu do zdravlja. 

Sastojci