Instant Biljni Napitak sa Ekstraktima Čaja, 51 g Limun – Herbalife Nutrition

3.756,31 rsd

Herbalife Nutrition Instant Biljni Napitak sa Ekstraktima Čaja je osvežavajući, ukusan i lagan napitak, idealan za svakodnevnu upotrebu. Ovaj napitak je napravljen bez šećera i glutena, a sadrži samo 6 kcal po porciji. Dodatni bonus je prirodni kofein iz biljnih ekstrakata koji vam pruža energiju kad god vam je potrebna. Može se konzumirati topao ili hladan, pružajući vam priliku da uživate u njemu kako god želite. Dodatak za svaku priliku i svaki zdrav način života.

Share :

Opis

Pregled proizvoda:

U današnje vreme, aktivni način života često zahteva dodatnu pažnju prema balansu u ishrani. Naš Herbalife Nutrition “Instant Biljni Napitak sa Ekstraktima Čaja” je savršena pratnja vašem zdravom životnom stilu.

Ovaj ukusni napitak obogaćen je kofeinom i biljem, ne sadrži dodati šećer i gluten. Naša posebna formula obogaćena je prirodnim zaslađivačem iz lišća stevije. Napitak možete pripremiti i konzumirati topao ili hladan, po vašem izboru.

Ključne prednosti:

  1. Samo 6 kcal po porciji
  2. Bez dodatog šećera
  3. Bez glutena
  4. 87,5 mg kofeina po porciji

Način upotrebe:

Pomešajte pola male kašike (približno 1,7 g) sa 200-240 ml tople ili hladne vode. Preporučujemo konzumaciju jedne do dve šolje dnevno.

Pružite sebi ukusan, osvežavajući i niskokaloričan napitak sa Herbalife Nutrition “Instant Biljnim Napitkom sa Ekstraktima Čaja” i uživajte u svom danu sa balansom i energijom koju zaslužujete!

Sastojci