BUĐENJE - Novi dan, nova prilika

Osvanuo je novi dan, pun novih mogućnosti i izazova. Dok se budite, osjetite kako vas obuzima osjećaj uzbuđenja i spremnosti za sve što vam dan donese. Započnite dan na pravi način – zdravim doručkom koji će vam dati energiju za sve što vas čeka. Herbalife Formula 1 šejk je tu da vam pruži sve što vam je potrebno za uspešan početak dana.

timelines
6:30

DORUČAK - 220 kcal

Počnite dan na pravi način – popijte Herbalife čaj i Aloa Veru za dodatnu hidrataciju i osveženje. Nakon toga, pripremite se za zdrav doručak. Herbalife Formula 1 sejk je tu da vam pruži sve što vam je potrebno za uspešan početak dana.

timelines
7:00

UŽINA - 300 kcal

Nakon doručka, priuštite sebi proteinsku čokoladicu za dodatnu energiju.

Možete izabrati i voće ili jogurt za dodatne vitamine i minerale.

timelines
10:00

RUČAK - 600 kcal

Za ručak, napravite uravnotežen obrok.

Polovina tanjira treba da bude povrće, četvrtina tanjira protein (riba, piletina, itd.), a četvrtina tanjira ugljeni hidrati (integralna testenina, pirinač, itd.).

timelines
13:30

UŽINA - 300 kcal

Za popodnevnu užinu, izaberite nešto na bazi proteina. To može biti nekoliko oraha, jogurt ili kuvano jaje.

timelines
17:00

VEČERA - 220 kcal

Za večeru, pripremite još jedan Herbalife Formula 1 sejk. Ovaj ukusni i hranljivi sejk je savršen način da završite dan, pružajući vam sve hranljive sastojke koje vaše telo treba.

timelines
20:00

Buđenje je prvi korak u novi dan, a kako započnete jutro može uticati na ostatak dana. Zato je važno da dan započnete na pravi način. Čim otvorite oči, popijte Herbalife čaj i Aloa Veru. Ova kombinacija će vas osvežiti i hidrirati, pripremajući vaše telo za dan koji je pred vama.

 

U prvom satu po buđenju, pripremite se za doručak. Ali ne bilo kakav doručak – Herbalife Formula 1 šejk. Ovaj šejk je pravi izbor za uravnotežen obrok koji će vas napuniti energijom. Pun vitamina, minerala i proteina, ovaj šejk će vas zasititi na 2 do 3 sata.

 

Kada ogladnite, pre ručka se preporučuje jedna zdrava užina. Uključite voće, orašaste plodove, grčki jogurt, integralne krekere ili proteinsku čokoladicu.

 

Za ručak, pripremite nešto lagano kao što je meso i povrće na žaru te šaku integralnih žitarica.

Kako ne biste pregladneli do večere, ponovno se naoružajte zdravim grickalicama za još jednu užinu.

 

Za večeru, pripremite Herbalife Formula 1 šejk. Ovaj šejk je lagan, ali hranljiv obrok koji će vas zasititi do jutra.

 

Kroz period od 1 – 3 meseca po ovakvom programu, sa ili bez fizičke aktivnosti koja ciljano postiče topljenje masnih naslaga, može se očekivati zdravo gubljenje kilograma i bolja energija tokom dana.

Ne zaboravite na unos vode. Tokom dana, potrebno je popiti najmanje 2 litre vode. Voda je ključna za hidrataciju, ali i za pravilno funkcionisanje celog organizma.

Ovaj plan ishrane je jednostavan za praćenje, a proizvodi su laki za pripremu. Herbalife proizvodi su dizajnirani da se uklope u vaš životni stil, a ne da ga ometaju. Sa Herbalife proizvodima, zdrava ishrana je jednostavna, ukusna i zabavna.

Dozvolite mi da vam pomognem da ostvarite svoje ciljeve

Konzumenti imaju veću šansu da ostvare svoje ciljeve s odgovarajućim proizvodima, odnos sa svojim Herbalife Nezavisnim Članom i budu deo zajednice. Ukoliko želite besplatnu personalizovanu podršku da ostvarite ciljeve molim da me kontaktirajte putem gore navedenih podataka.