• Semifreddo s bobičastim voćem
  Semifreddo s bobičastim voćem sa Herbalife Formulom 1 je ukusan i hranljiv način da se zadovolji želja za slatkim. Ovaj zdravi recept donosi osvežavajuću promenu u vašoj ishrani.
 • Slatkiš od šargarepe
  Slatkiš od šargarepe sa Herbalife Formulom 1 Vanilla Creme je ukusan i hranljiv način da se zadovolji želja za slatkim. Ovaj zdravi recept donosi osvežavajuću promenu u vašoj ishrani.
 • Mochi sa jagodama
  Herbalife mochi sa jagodama je jedinstven i ukusan obrok koji je lako napraviti. Sa Herbalife Formulom 1 Strawberry Delight, ovaj desert pruža ukusan način da unesete proteine u svoju ishranu.
 • Pita sa rabarbarom
  Herbalife pita sa rabarbarom je osvežavajući i zdravi desert koji je lako napraviti. Priprema se sa Herbalife Formulom 1 Strawberry Delight i Protein Drink Mix ukusom vanile, dajući ovom desertu bogat ukus i odličan nutritivni profil.
 • Kuglice sa bobičastim voćem
  Herbalife kuglice sa bobičastim voćem su ukusna, nutritivno bogata poslastica koja se lako pravi. Sastojci uključuju Herbalife Formulu 1 Strawberry Delight i sveže bobičasto voće, što ovim kuglicama daje prirodan, osvežavajući ukus.
 • Čizkejk sa lavandom
  Isprobajte naš recept za čizkejk sa lavandom, spremljen sa Herbalife Formulom 1 Vanilla Creme i Herbalife Formulom 3. Uživajte u ovoj zdravoj poslastici koja je istovremeno ukusna i bogata proteinima.
 • Osvežavajući sladoled
  Osvežite se ovog leta sa našim zdravim sladoledom, pripremljenim sa Herbalife Formulom 1 Fruits of the Forest i Herbalife instant biljnim napitkom sa ekstraktom čaja breskva. Ukusan, osvežavajući i bogat proteinima – savršen način da se ohladite!
 • Zelena kremasta supa sa pikantnim knedlama
  Pripremite našu zelenu kremastu supu sa pikantnim knedlama za ukusan i zdrav obrok. Sadrži Herbalife Formulu 3 i biljni koncentrat aloje, a ukus su joj dodali sveži povrtni sastojci poput krompira, šargarepe i spanaća.
 • Formula 1 ukus Strawberry Delight
  Probajte ovaj ukusan i hranljiv recept za galete sa ‘Strawberry Delight’. Pripremljene sa Herbalife Formulom 1, sveže seckanim jagodama i nemasnim grčkim jogurtom, ove galete su pravi zdrav početak dana.
 • Formula 1 ukus Fruits of the forest
  Pripremite ovu prelepu činiju ‘Fruits of the Forest’ za svoj sledeći doručak. Sadrži mešavine voća i biljnih napitaka, dodatak Herbalife Formule 1 i spiruline, što je čini odličnim izvorom vitamina i proteina.

Dozvolite mi da vam pomognem da ostvarite svoje ciljeve

Konzumenti imaju veću šansu da ostvare svoje ciljeve s odgovarajućim proizvodima, odnos sa svojim Herbalife Nezavisnim Članom i budu deo zajednice. Ukoliko želite besplatnu personalizovanu podršku da ostvarite ciljeve molim da me kontaktirajte putem gore navedenih podataka.