Video recepti
Ukusne poslastice uz Herbalife proizvode - Pogledajte naše video recepte!

Recepti

Semifreddo s bobičastim voćem

Semifreddo s bobičastim voćem sa Herbalife Formulom 1 je ukusan i hranljiv način da se zadovolji želja za slatkim. Ovaj zdravi recept donosi osvežavajuću promenu u vašoj ishrani.

Opširnije »
Recepti

Slatkiš od šargarepe

Slatkiš od šargarepe sa Herbalife Formulom 1 Vanilla Creme je ukusan i hranljiv način da se zadovolji želja za slatkim. Ovaj zdravi recept donosi osvežavajuću promenu u vašoj ishrani.

Opširnije »
Recepti

Mochi sa jagodama

Herbalife mochi sa jagodama je jedinstven i ukusan obrok koji je lako napraviti. Sa Herbalife Formulom 1 Strawberry Delight, ovaj desert pruža ukusan način da unesete proteine u svoju ishranu.

Opširnije »
Recepti

Pita sa rabarbarom

Herbalife pita sa rabarbarom je osvežavajući i zdravi desert koji je lako napraviti. Priprema se sa Herbalife Formulom 1 Strawberry Delight i Protein Drink Mix ukusom vanile, dajući ovom desertu bogat ukus i odličan nutritivni profil.

Opširnije »
Recepti

Kuglice sa bobičastim voćem

Herbalife kuglice sa bobičastim voćem su ukusna, nutritivno bogata poslastica koja se lako pravi. Sastojci uključuju Herbalife Formulu 1 Strawberry Delight i sveže bobičasto voće, što ovim kuglicama daje prirodan, osvežavajući ukus.

Opširnije »
Recepti

Čizkejk sa lavandom

Isprobajte naš recept za čizkejk sa lavandom, spremljen sa Herbalife Formulom 1 Vanilla Creme i Herbalife Formulom 3. Uživajte u ovoj zdravoj poslastici koja je istovremeno ukusna i bogata proteinima.

Opširnije »

Dozvolite mi da vam pomognem da ostvarite svoje ciljeve

Konzumenti imaju veću šansu da ostvare svoje ciljeve s odgovarajućim proizvodima, odnos sa svojim Herbalife Nezavisnim Članom i budu deo zajednice. Ukoliko želite besplatnu personalizovanu podršku da ostvarite ciljeve molim da me kontaktirajte putem gore navedenih podataka.